Aanvraag formulier foto’s

De Historische Collectie Bevoorradings- & Transporttroepen is in het bezit van duizenden foto’s. Op dit moment zijn wij druk bezig met al deze foto’s te digitaliseren, waarna de foto’s per rubriek een aparte pagina zullen krijgen in het menu: Fotoboek. Deze foto’s mag u zonder toestemming voor eigen gebruik kopiëren. Wilt u foto’s echter zonder watermerk voor uzelf of voor andere doeleinden gebruiken, b.v. voor publicatie op een andere website, dan dient u toestemming te vragen aan de beheerder van de Historische Collectie Bevoorradings- & Transporttroepen. U dient uw NAW-gegevens, de titel/nummer van de foto en het doel van het gebruik van deze foto(‘s) door te geven via het “Aanvraagformulier foto’s”.

Indien de foto-bestanden te groot zijn voor de normale mail (maximaal 5 Mb), dan zullen wij de door u gevraagde foto’s via WE-TRANSFER mailen of op een CR-Rom aan u toesturen. Aan de laatste mogelijkheid zijn wel kosten verbonden welke de beheerder met u zal bespreken.

U kunt via de onderstaande link een “Aanvraagformulier foto’s” (Excel-bestand) downloaden welke u in kunt vullen. Uw “Aanvraagformulier foto’s” kunt u vervolgens voor uw eigen administratie opslaan en mailen naar de beheerder van de Historische Collectie Bevoorradings- & Transporttroepen. Hij zal de aanvraag in behandeling nemen en u informeren of uw aanvraag akkoord/niet akkoord is en aan welke eisen de publicatie van de foto’s dient te voldoen. Na toestemming ontvangt u de gevraagde foto’s uiteraard zonder watermerk.